• Coaching transformacional
 • _El coaching que realitzem en CUBIC és el denominat transformacional, basat en un enfocament total cap a la persona i la seva capacitat de creixement i millora en qualsevol moment de la vida. En aquest context d'aprenentatge es facilita que el client estableixi les seves pròpies metes i sigui capaç de re aprendre no només racionalment, sinó tenint en compte tots els components de l'ésser: emocional, corporal i lingüístic.

  Considerant la creativitat com un factor clau del desenvolupament humà, el coaching que oferim considera que la persona té el potencial per a liderar la seva pròpia vida i que pot crear contínuament oportunitats per a promoure el seu lideratge en les organitzacions en les quals està immers.

  En lloc de cercar en el passat els traumes que ens bloquegen o distorsionen, el coaching transformacional explora les oportunitats per a aconseguir els fins que ens proposem.

  El treball que desenvolupem es basa en sessions individuals amb un facilitador especialitzat en psicoteràpia humanista, alhora que amb llicenciatura tècnica i experiència en el món de l'empresa en diversos sectors i responsabilitats.

  A CUBIC CONSULTORS pensam que és fonamental disposar d'actituds de comunicació sense perdre de vista la tècnica i l'orientació a objectius.

 • TORNAR
 • Error conectando a la base de datos.