• Presentació de l’àrea d’ingenyeria
 • _L'àrea d'Enginyeria del grup CUBIC Consultors es constitueix a l'any 2004 amb la idea d'oferir un servei integral i multidisciplinar en el camp de l'enginyeria i de projectes.

  El treball de l'àrea d'Enginyeria es fonamenta en l'esforç d'un equip de professionals altament qualificats, que conjuguen joventut i experiència, recolzats pels més moderns i avançats mitjans tècnics i informàtics.

  Els nostres clients només es preocupen de transmetre'ns les seves necessitats i el nostre equip troba la solució més adequada.

  L'àrea d'Enginyeria de CÚBIC també realitza estudis tècnics i econòmics, certificacions, mesuraments, informes pericials, i tot tipus d'assessorament tècnic i normatiu. D'aquesta manera, oferim solucions relacionades amb l'obtenció de certificats per als seus establiments i instal•lacions i tramitacions davant els diferents organismes municipals, autonòmics i també privats, com poden ser grans centres comercials o coordinacions en grans obres i promocions.

  En la direcció de les obres projectades, l'àrea d'Enginyeria de CÚBIC ofereix a més la gestió integral del projecte (Project Management) per al correcte desenvolupament de l'execució i el control tècnic i econòmic de les obres.

  Les persones que formen l'equip tècnic de l'àrea d'Enginyeria de CÚBIC estan formades en diferents especialitats de l'àmbit de l'enginyeria i altres disciplines relacionades. Es tracta d'un equip jove i en continu creixement, compost per persones que s'identifiquen amb la visió de l'empresa que és donar solucions completes en estudis i projectes d'enginyeria i legalitzacions en tot el territori nacional.

  COL•LABORACIÓ AMB TYPSA

  Per a poder afrontar amb garanties els projectes cada vegada més grans i complexos que es presenten, hem establert un acord de col•laboració amb una dels empreses d'enginyeria més importants del país: TYPSA.

  Això permet disposar del suport d'un gran nombre de professionals en gairebé tots els àmbits de l'enginyeria, així com en qualitat, medi ambient i altres aspectes d'interès que van sorgint amb les noves necessitats socials.

  TYPSA ha obtingut el premi a la millor obra de Project Management menjo reconeixement a la seva labor en la construcció de la ciutat financera del Banc de Santander en Boadilla de la Forest (Madrid).

  Aquesta col•laboració ha permès a CUBIC desenvolupar importants projectes d'energia solar amb connexió a les xarxes de distribució, així com col•laboracions en grans projectes nacionals.

 • TORNAR
 • Error conectando a la base de datos.