• Gestió del projecte (Project Management)
 • _La Direcció Integral del Projecte (Project Management) és una tècnica de gestió professional per a l'execució dels projectes. Cada vegada més, és un factor crucial d'èxit i a CÚBIC disposem de les persones i les eines que ens capaciten per a manejar els projectes de la manera més rendible possible per al promotor.

  Proporcionem els serveis per a atendre cada aspecte del procés de l'execució; des de l'estudi de la idea original fins a la localització de la ubicació, la selecció de l'equip de projecte, la gerència del pressupost i programa, la gerència de la construcció, la re localització, el manteniment i el cost.

  Les condicions climatològiques, els proveïdors, les empreses col•laboradores, els canvis de projecte: innombrables contingències alteren les previsions inicials d'una obra perllongant la seva durada i incrementant el seu cost. Per a controlar aquestes variables és necessari utilitzar tècniques de gestió relacionades amb la planificació de l'obra, el control de costos i la gestió dels recursos.

  Per aquests motius, la gestió de projectes de CÚBIC li ofereix la possibilitat de comptar amb una persona responsable dintre de l'equip designat per al seu projecte durant tot el procés, com intermediari entre les necessitats del client o promotor i els contractistes i proveïdors, així com amb les companyies subministradores i l'Administració.

  Proposem un enfocament orientat a l'obtenció de la màxima rendibilitat, complint amb els estàndards de qualitat i el compliment dels terminis.

  La finalitat és lliurar el projecte executat dins els terminis prevists i amb la qualitat d'obra i pressupost d'execució establerts en el contracte.

 • TORNAR
 • Error conectando a la base de datos.